بر اساس آخرین آمار، بیش از 2 هزار نفر در شبانهروز گذشته در اثر شدت آلودگی به ویروس کرونا، در کشورهای ایتالیا، آلمان، انگلیس و فرانسه جان باختهاند. مجموع مبتلایان به کرونا در جهان ۵۳۳ هزار نفر و شمار جانباختگان را ۲۴ هزار اعلام شده است. آمریکا با حدود ۸۲ هزار نفر رکورددار جهان است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی برای اولین بار آمار مرتبط با کرونا را در سراسر این کشور اعلام کرد. کره شمالی بجای کلمه «قرنطینه» واژه «نظارت پزشکی» را استفاده می کند.
با عبور شمار قربانیان بیماری کووید19 در سراسر جهان از مرز 23 هزار و 600 نفر، تهدید بی سابقه ناشی از گسترش این بیماری همهگیر سبب شده تا بسیاری از کشورها بر شدت محدودیتها و تدابیر پیشگیرانه برای مهار ویروس کرونا بیافزایند.
برخی کشورهای اروپایی نظیر ایتالیا، اسپانیا و فرانسه برای کاستن از سرعت انتشار این بیماری همه گیر و اجرایی کردن دستورالعملها و قوانین محدود کننده در شرایط بحرانی کنونی به نیروهای نظامی و ارتش متوسل شدهاند.
طبق آخرین آمار جهانی، تا صبح چهارشنبه 6 فروردین، بیش از 423 هزار نفر در جهان مبتلا به ویروس کرونا شدهاند و بیش از 19 هزار نفر جان باختهاند؛ کشورهای چین، ایتالیا و آمریکا، اسپانیا،آلمان و ایران به ترتیب بیشترین تعداد مبتلایان را دارند.
رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت که هرگز به هیچ کشور خارجی برای تضمین نجات ما از بحران کنونی اعتماد نخواهیم کرد. در آمریکا تا بامداد چهارشنبه، تعداد قربانیان کرونا به 703 نفر و تعداد مبتلایان به 53660 نفر افزایش یافت.
سرعت گسترش بیماری کووید ۱۹ قاره سبز را به قاره قرمز تبدیل کرده است. اقدامات پیشگیرانه در اروپا و دیگر نقاط جهان نیز به اندازه ای در حال فراگیر شدن است که بر اساس گزارش رسانههای بین المللی بیش از یک میلیارد نفر، یعنی از هر هفت شهروند جهانی یک نفر در قرنطینه قرار گرفته است.
شمار رسمی و ثبت شده مبتلایان به بیماری کووید19 تا بامداد دوشنبه 4 فروردین (23 مارس) در سراسر جهان به 339 هزار نفر رسید. ویروس کرونا تا زمان تنظیم این گزارش باعث مرگ 14هزار و 800 نفر شده است. بهبودیافتگان نیز 99 هزار نفر گزارش شده است.
فرماندار ایالت نیویورک آمریکا از افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این ایالت به بیش از ۱۰ هزار نفر خبر داد. آمار مبتلایان در جهان از مرز 299 هزار نفر گذشت.
مقامات ایتالیا روز جمعه اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۲۷ نفر به دلیل ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور جان خود را از دست داده اند. شمار کل مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور از ۵۶ هزار نفر فراتر رفت.
دانشمندان روس که پیش از این موفق به کشف و چینش کامل ژنوم کروناویروس شده بودند، اکنون اعلام کردند که کار آزمایش واکسن کروناویروس را آغاز کردهاند. پزشکان روسی همچنین از داروهای ویژه مداوای سارس برای بیماران کرونایی استفاده نیز می کنند.
مقامات درمانی آمریکا اعلام کردند که در کمتر از یک ساعت آمار مبتلایان به کرونا در این کشور 1000 نفر افزایش یافته تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به 13 هزار و 159 نفر برسد. یک سند فاششده توسط نیویورکتایمز بیانگر شدت ضعف بخش بهداشت و درمان در آمریکا است.
در حالی که اروپا و به ویژه ایتالیا به کانون جدید شیوع ویروس کرونا تبدیل شده است، سازمان جهانی بهداشت از کشورهای اروپایی خواست که برای مقابله با بحران کنونی «تدابیری جسورانهتر» اتخاذ کنند.
جدیدترین آمار انتشار ویروس کرونا، از افزایش نگران کننده ابتلای 50 هزار نفر در سه روز گذشته خبر می دهد. پس از چین، ایتالیا در رتبه دوم این اپیدمی قرار دارد.
مقامات بهداشتی چین روز چهارشنبه اعلام کردند در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ مبتلای جدید به ویروس کرونا شناسایی شده در حالی که ۱۱ تن هم بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه پنج هزار و 389 تن از بیماران کووید19 در کشور بهبودی یافته و ترخیص شده اند و این آمار روز به روز در حال افزایش است. در 24 ساعت گذشته، استان تهران با ثبت 273 مورد و استان کردستان با 2 مورد بیشترین و کمترین آمار ابتلا به کرونا را داشته اند.